ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ “THE PERFECT MIX”

Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΡΟΥ συνεχίζει το Εκπαιδευτικό του Πρόγραμμα με μια μεγάλη εκπαιδευτική Διημερίδα η οποία διοργανώνεται την Δευτέρα 28 και τη Τρίτη 29 Νοεμβρίου (16.00-20.30) από τον Ε.Ε.Σ.Π. και την Coca-Cola Τρία Έψιλον στο χώρο της επιχείρησης REGGATTA COCKTAIL BAR στον Πόρο!

the-perfect-mix-28-29_11_2016

Το διήμερο Σεμινάριο θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τα εξειδικευμένα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και θα αποτελέσει ένα μοναδικό εφόδιο γνώσης για ιδιοκτήτες και εργαζομένους στο κλάδο HO.RE.CA (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Καφέ). Κατά τις δύο ημέρες του Σεμιναρίου θα παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο και εντατικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 9 ωρών – συμπεριλαμβανομένων των διαλειμμάτων – επιμερισμένο σε δύο 4ώρες ενότητες (16μμ-20.30μμ).

Οι παρουσιάσεις θα εστιαστούν στις βασικές κατηγορίες ποτών και αναψυκτικών, τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους, τις τάσεις στην Αγορά και τις βασικές τεχνικές παρασκευής και σερβιρίσματος ποτών και cocktails. Επίσης θα γίνει και μια σύντομη παρουσίαση της εταιρικής δραστηριότητας του Ομίλου Coca-Cola Τρία Έψιλον.

day-1 day-2

Η συμμετοχή για τα μέλη του Ε.Ε.Σ.Π. και τους εργαζομένους τους είναι εντελώς δωρεάν. Επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων, για κράτηση θέσης, επικοινωνήστε μέχρι το Σάββατο 26/11 στο τηλεφωνο 6973600425 ή στείλτε email στο: eesporou@gmail.com

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και για τις δύο ημέρες της Διημερίδας και απαιτείται προσέλευση 15’ πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης (16.00). Οι συμμετέχοντες και στις δύο ημέρες της Διημερίδας, θα λάβουν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης και θα ενταχθούν στο Μητρώο Εκπαιδευομένων του Ε.Ε.Σ.Π.

 

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.

Leave a Reply